marți, 7 august 2012

Pietrele lui Solomon Brasov

La Pietrele lui Solomon este un loc superb De Facut gratar in Brasov! Alaturi de Lacul din Noua la Pietrele lui Solomon este un loc amenajat de facut gratar. Este un loc perfect de gratare atat pentru cei care vor soare si pentru cei care vor sa stea la umbra.Cine vrea sa stea numai la umbra trebuie sa se aseze la poalele muntelui iar cei care vor sa aiba umbra doar la masa trebuie sa multumeasca companei Ciucas Brasov care a sponsorizat realizarea de mese acoperite si banci pentru ca lumea sa se bucure de gratar in conditii civilizate. Doritorii de gratar in weekend trebuie sa aiba in vedere faptul ca mesele au un numar limitat si de aceea trebuie sa mearga din timp pentru a prinde o masa care sa fie in totalitate pe placul lor.

La Pietrele lui Solomon se poate ajunge cu:

  • Taxiul
  • Transport Public Local - Linia 50 B circula din Livada Posetei pana la Pietrele lui Solomon cu o frecventa de 24 de minute. Prima cursa in zilele lucratoare este la ora 05:34 si in weekend la 06:32, iar ultima cursa in zilele lucratoare la ora 23:42 si in weekend la 22:41. Trebuie sa aveti in vedere ca pe linia 50 B sunt microbuze, daca sunteti un grup mai numeros e posibil sa nu incapeti cu totii intr-un microbuz.
  • Autoturismul personal - daca optati pentru aceasta varianta trebuie sa stiti ca locurile de parcare nu sunt foarte multe si accesul este limitat.





Pentru iubitorii de drumetii de la Pietrele lui Solomon se poate urca in Poiana Brasov pe doua trasee: pe Drumul Vechi al Poienii ( este varianta mai scurta dureaza aproximativ o ora pana in Poiana Brasov) si prin Poiana Nisipului ( drumul dureaza aproximativ intre 2 si 3 ore).

Poze la Pietrele lui Solomon

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...