luni, 6 august 2012

Piata Sfatului Brasov

Piata Sfatului este fara doar si poate un obiectiv De Vizitat in Brasov!
Piata Sfatului este cel mai cunoscut si vizitat loc din Brasov. Aici sunt organizate cele ma multe concerte, targuri, mai nou si revelion in Piata Sfatului si alte evenimente cultural artistice. Principalele atractii din Piata Sfatului sunt Casa Sfatului, care in trecut era locul in jurul careia fiecare negustor trebuia sa isi aseze marfa si fantana arteziana, in jurul ei oprindu-se foarte multi oameni sa se racoreasca si sa se odihneasca. In apropierea Pietei Sfatului se poate ajunge usor la mai multe obiective dintre care amintim:

Edilii orasului au amplasat foarte multe banci in Piata Sfatului pentru ca turistii si localnicii sa se odihneasca si sa admire arhitectura centrului vechi si sa se bucure de sutele de porumbei care sunt peste tot. Alte puncte de atractie sunt terasele din Piata,  si dozatoarele de inghetata care sunt la mare cautare vara.
In Piata Sfatului se poate ajunge cu taxiul, cu Transportul Public Local, cu orice autobuz care opreste in Livada Postei si apoi se merge pe Strada Muresenilor pana in Piata Sfatului sau cu masina personala, dar trebuie sa stiti ca locurile de parcare in apropiere sunt destul de putine si acelea care sunt au un pret cam piperat 3 lei / ora.
Piata Sfatului reprezinta un loc de relaxare si de intalnire intre prieteni care merita vazut macar o data in viata.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...