sâmbătă, 1 septembrie 2012

Poiana Brasov Vara

E bine si in pantaloni scurti in Poiana Brasov
Poiana Brasov este vizitata si vara de catre turistii amatori de plimbari si de aer curat. Chiar daca este renumita pentru sporturile de iarna, turistii vin in Poiana Brasov sa o vada si neacoperita de zapada. 
Accesul in statiune se poate realiza din Brasov si Rasnov, prin doua sosele modernizate, precum si prin numeroase trasee turistice ce pornesc din localitatile: Brasov, Timisul de Sus, Timisul de Jos, Paraul Rece, Rasnov si Cristian. Cele mai utilizate trasee sunt cele din Brasov, de la Pietrele lui Solomon, pe Drumul Vechi al Poienii (este varianta mai scurta dureaza aproximativ o ora pana in Poiana Brasov) si prin Poiana Nisipului (drumul dureaza intre 2 si 3 ore).
Cei care opteaza sa urce in Poiana cu masina personala pot sa o faca fara probleme drumul fiind in stare foarte buna si locuri de parcare destule, in timpul verii, problemele cu parcarea apar doar iarna.
Pentru cei care vor sa urce cu autobuzul din Brasov trebuie sa stie ca linia 20 circula cu o frecventa de 30 de minute si pretul unui bilet este de 3,5 lei.
Pentru cei care doresc sa petreaca mai mult timp in statiune oferta de cazare in Poiana Brasov este vasta, fiind hoteluri si pensiuni la tot pasul, mai mult decat atat, acestea sunt semnalizate corespunzator.




Chiar daca sunteti sau nu un impatimit al sporturilor de iarna Poiana Brasov trebuie vizitata si vara macar pentru a manca si  a bea un suc la unul dintre restaurantele din Poiana, care nu au preturi exagerate chiar daca se afla in cea mai vizitata statiune din Romania.

Drumul prin Poiana Nisipului


Parcarea de la intrarea in Poiana Brasov

Sura Dacilor, chiar daca este vara este plin de oameni

Nelipsitele tarabe cu tot ce vrei si ce nu vrei si in Poiana Brasov chiar si vara

Indicator spre drumul vechi al Poienii

Indicator spre Cabana Aviatorilor, Pestera Rasnoavei 

Indicator spre Pestera de Lapte, Poiana Nisipului si Pietrele lui Solomon

Indicator spre statiile de telecabina


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...