duminică, 2 septembrie 2012

Gara Centrala Brasov

Chiar daca CFR este aproape in faliment, trenul este cel mai sigur mijloc de transport si multa lume prefera in continuare sa circule cu trenul. Gara Centrala Brasov este cea mai importanta din oras dar si din centrul tarii, de aici pleaca trenuri in 7 directii. Gara Centrala din Brasov este aflata la intersectia principalelor magistrale din Romania, pe aici prec zilnic aproximativ 150 de trenuri de persoane si numeroase trenuri de marfa. Din Gara Brasov pleaca si sosesc trenuri din toata Romania, dar si in afara tarii, cum ar fi: Budapesta, Viena, Munchen, Praga, Bratislava, Cracovia. Pe langa Gara Centrala in Brasov mai sunt alte 3 gari: Bartolomeu, Darste si Triaj. Transportul de calatori este operat de Caile Ferate Romane, Regio Trans iar transportul de marfa in special de Grup Feroviar Roman GFR.


La Gara Centrala Brasov se poate ajunge cu:

  • Mijloacele de transport in comun - liniile 17B, 40, 26, 32, 35, 37, 45, 4, 42, 51
  • Taxiul - chiar la iesirea din gara se afla o parcare foarte mare de taxiuri, trebuie sa aveti grija la taximetristii particulari care au preturi foarte mari
  • Masina personala - in fata garii este o parcare cu plata destul de incapatoare, dar daca nu vreti sa platiti parcarea si aveti bagaje putine puteti sa parcati la Unirea Shopping Center care este foarte aproape.

Poze cu Gara Centrala Brasov










Parcare de taxiuri de langa Gara Centrala Brasov








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...