luni, 22 octombrie 2012

Vine circul la Brasov - Il Circo dei Pirati

Vine circul la Brasov in perioada 25 octombrie 2012 si 5 noiembrie 2012. Circul de la "Serviti va rog" va fii prezent in parcarea Supermarketului Carrefour si va asteapta cu jonglerii, acrobatii, animale exotice - toate intr-un spectacol extraordinar pentru cei mici dar si pentru cei mari. 

Circul Acquatico Bellucci prezinta in program PIRATII - In cautarea fericirii fara sfarsit, un spectacol, unde traditia se imbina cu inovatia, dand viata unei lumi fantastice, unde copii si adultii pot reincepe a visa. Printre acrobatii aeriene, comedie, decoruri si atmosfere ireale, piratii capitanului Emertuck insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, in cautarea fericirii fara sfarsit, printr-o lume de splendide animale acvatice, iguane si serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat, de leu marin, si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori. Se pot admira de asemenea, rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din raul amazonian.

Program spectacole:

Luni - Vineri: de la ora 18
Sambata - Duminica: de la 15 30 si de la ora 18

Pret Bilet la Circul Acquatico Bellucci

Pretul unui bilet in sectorul 1 este de:
 -40 de lei pentru adulti
-35 de lei pentru copii
Pretul unui bilet in sectorul 2 este de:
- 35 de lei pentru adulti
-30 de lei pentru copii

Copii pana la 2 ani beneficiaza de intrare gratuita

Se poate ajunge cu:

  • Prin intermediul Regiei Autonome de Transport in Comun: Autobuzele:17, 35, 21 cu statie chiar la Carrefour sau cu orice autobuz care are capatul de linie pe Saturn: 6, 8, 22, 23b, 40
  • Taxi, tarif recomandat 1,35 lei/km
  • Masina personala - parcare amenajata in fata complexului si pe lateral
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...