marți, 17 iulie 2012

Aleea de sub Tampa

Aleea de sub Tampa este un loc de promenada, cunoscut de toti brasovenii si vizitat de foarte multi turisti pentru frumusetea perspectivei pe care o ofera si monumentele istorice pastrate in conditii bune.
Aleea de sub Tampa este foarte frecventata de multa lume, mai ales vara datorita umbrei facuta de Muntele Tampa si de padure.
Pe langa plimbare si aerul curat de sub Tampa, Aleea de sub Tampa ofera si multe alternative pentru alte plimbari :

- Spre Cabana Postavarul prin Saua Tampei, Poiana Stechil si Crucurul Mare
 - Spre Varful Tampa prin Drumul Serpentinelor
 - Spre Varful Tampa prin Treptele Gabony
 - Spre Varful Tampa prin Curmatura
 - Spre Varful Tampa cu Telecabina


 Pe langa alternativele pentru plimbari Aleea de sub Tampa din Brasov ofera cateva locuri si pentru cei care iubesc sportul:
- Statia pentru exercitii  ( exercitiu pentru spate, sarituri la bara, flotari)
 - Olimpia Tenis Club care va asteapta cu 5 terenuri de tenis pe zgura





- Centrul de Agrement de sub Tampa care va asteapta cu piscina, sala de forta, sala de fitness, sauna, balet, pilates si terenuri de tenis



 - Pista de alergare, terenul de fotbal si pista de sarituri in lungime din curtea Liceului cu Program Sportiv

- Oricine vrea poate alerga sau se poate plimba cu rolele sau cu bicicleta pe Aleea de Sub Tampa

 Sub sloganul "Avem dreptul la un mediu curat dar si obligatia de a-l pastra" in planul de reabilitare protectie si conservare a Muntelui Tampa si Aleei de sub Tampa au fost prevazute numeroase cosuri de gunoi care se incadreaza foarte bine in peisaj si toalete publice, singura obligatie a noastra este de a le folosi.





Parcare Autocare

Deoarece Brasov este un oras turistic si Aleea de Sub Tampa este foarte aproape de centrul istoric si ea insasi este un obiectiv de vizitat edilii orasului au hotarat amenajarea unei parcari pentru autocare pe Aleea Tiberiu Brediceanu chiar sub Aleea de sub Tampa.








Aleea de Sub Tampa va asteapta cu foarte multe banci pe care sa va odihniti dupa plimbare sau sa va relaxati, cu locuri de joaca pentru copii, cu apa proaspata si rece de izvor sau daca doriti sa serviti o bere, un suc, o cafea sau orice altceva puteti sa va opriti la "Casa Padurarului" la "Terasa Olimpia" sau la "Lumea copiilor"


Poze cu Aleea de sub Tampa







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...