joi, 18 octombrie 2012

Shopping la C&A, Deichmann, Takko, New Yorker si D&M

Ce mai e de facut in Brasov? Shopping! 
Si nu orice fel de shopping ci de calitate. Chiar langa cunoscutul Carrefour de ceva timp s-a deschis Centrul Comercial Nepi Carrefour unde gasim magazinele: C&A, Deichmann, Takko, D&M si New Yorker.



Varietatea de modele de imbracaminte din aceste magazine acopera toate gusturile si toate varstele. De exemplu in C&A si Tako veti gasi atat haine care sa-i multumeasca pe copii cat, pe adolescenti dar si femei si barbati de toate varstele atat cu tinute casual cat si office. La New Yorker tinutele acopera mai mult gusturile celor tineri, gasim aici multe outfit-uri in culori puternice si multe piese sport-casual dar si colectia "Amish" a caror tinute sunt absolut minunate si "purtabile".
Si cum tinuta nu poate fi intregita decat cu o pereche de incaltaminte superba dar si de calitate va invitam la shopping la Deichmann. 
La D&M gasiti de la cosmetice, de la toate brand-urile cunoscute sau brand-uri proprii, pana la detergenti si scutece sau alte articole necesare in casele noastre.
Si sa nu uitam de preturi! Desi la aparitia colectiilor noi in magazine preturile pot parea cam mari in perioada reducerilor poti face niste afaceri foarte bune pentru garderoba ta iar in aceste magazine cam tot timpul sunt reduceri macar la o parte din articole.

Programul magazinelor C&A, Takko, Deichmann, New Yorker:

Luni- Duminica: 09:00- 21:00


Programul magazinului D&M:


Luni - Sambata: 10:00- 21:00
Duminica: 10:00- 18:00



Se poate ajunge cu:

  • Prin intermediul Regiei Autonome de Transport in Comun: Autobuzele:17, 35, 21 cu statie chiar la Carrefour sau cu orice autobuz care are capatul de linie pe Saturn: 6, 8, 22, 23b, 40
  • Taxi, tarif recomandat 1,35 lei/km
  • Masina personala - parcare amenajata in fata complexului si pe lateral
Magazinul New Yorker




Magazinul C&A


Magazinul Deichmann

Magazinul Takko Fashion
Magazinul D&M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...