vineri, 21 septembrie 2012

Pista de Karting in Brasov

Ce pot sa mai fac in Brasov? Daca iti pui aceasta intrebare, un raspuns este Karting. Daca te intrebi unde? cand? si mai ales cat costa? am raspuns si la aceasta intrebare.
Pista de Karting din parcarea centrului comercial Carrefour Brasov asteapta impatimitii acestui sport dar si pe cei care vor sa invete sa traiasca o experienta inedita.

luni, 17 septembrie 2012

Teren de Tenis in Noua Brasov

Pasionatii de tenis sau cei care vor sa invete, cu siguranta vor sa stie unde pot practica acest sport si cat ii costa sa inchirieze terenul. Un loc potrivit pentru a practica acest sport este Clubul Sportiv Davsin sau "Terenurile din Noua" asa cum sunt cunoscute de cele mai multe persoane. In cadrul clubului se afla 5 terenuri de tenis iar 3 dintre aceste au si nocturna. Iar  acum ca iarna este aproape nu trebuie sa va faceti griji deoarece iarna, cele 5 terenuri sunt acoperite de un balon.

Traseu spre Piatra Mare prea putin cunoscut

Daca nu stiti ce sa faceti in Brasov intr-o zi libera va pot sugera o drumetie pe unul dintre traseele prea putin cunoscute chiar si de brasoveni sa nu mai zic de turisti. Plecarea se face din cartierul Noua, de pe strada Garoafelor si ca destinatie finala se poate alege una dintre variantele:

  • Cabana Dambul Morii pe Valea Timisului - drum familial care dureaza aproximativ 4-5 ore
  • Piatra Mare prin 7 scari -  drum familial care dureaza aproximativ 4-5 ore,putin mai greu este la 7 scari dar nu este nimic de speriat
  • Poiana Brasov prin Crucuri -  dureaza aproximativ 4 ore

duminică, 9 septembrie 2012

Parcul Sportiv Brasov

Parcul Sportiv Brasov, fostul Parc Tractorul, este un loc ideal pentru: plimbari, pentru a petrece timpul liber  in aer curat, a face un pic de miscare, plimbari cu bicicletele, intr-un cuvant: relaxare. De cand Primaria Brasov a terminat reabilitarea fostului Parc Tractorul acesta a devenit unul dintre cele mai frumoase spatii verzi din Brasov.

duminică, 2 septembrie 2012

Gara Centrala Brasov

Chiar daca CFR este aproape in faliment, trenul este cel mai sigur mijloc de transport si multa lume prefera in continuare sa circule cu trenul. Gara Centrala Brasov este cea mai importanta din oras dar si din centrul tarii, de aici pleaca trenuri in 7 directii. Gara Centrala din Brasov este aflata la intersectia principalelor magistrale din Romania, pe aici prec zilnic aproximativ 150 de trenuri de persoane si numeroase trenuri de marfa. Din Gara Brasov pleaca si sosesc trenuri din toata Romania, dar si in afara tarii, cum ar fi: Budapesta, Viena, Munchen, Praga, Bratislava, Cracovia. Pe langa Gara Centrala in Brasov mai sunt alte 3 gari: Bartolomeu, Darste si Triaj. Transportul de calatori este operat de Caile Ferate Romane, Regio Trans iar transportul de marfa in special de Grup Feroviar Roman GFR.

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Poiana Brasov Vara

E bine si in pantaloni scurti in Poiana Brasov
Poiana Brasov este vizitata si vara de catre turistii amatori de plimbari si de aer curat. Chiar daca este renumita pentru sporturile de iarna, turistii vin in Poiana Brasov sa o vada si neacoperita de zapada. 
Accesul in statiune se poate realiza din Brasov si Rasnov, prin doua sosele modernizate, precum si prin numeroase trasee turistice ce pornesc din localitatile: Brasov, Timisul de Sus, Timisul de Jos, Paraul Rece, Rasnov si Cristian. Cele mai utilizate trasee sunt cele din Brasov, de la Pietrele lui Solomon, pe Drumul Vechi al Poienii (este varianta mai scurta dureaza aproximativ o ora pana in Poiana Brasov) si prin Poiana Nisipului (drumul dureaza intre 2 si 3 ore).
Cei care opteaza sa urce in Poiana cu masina personala pot sa o faca fara probleme drumul fiind in stare foarte buna si locuri de parcare destule, in timpul verii, problemele cu parcarea apar doar iarna.
Pentru cei care vor sa urce cu autobuzul din Brasov trebuie sa stie ca linia 20 circula cu o frecventa de 30 de minute si pretul unui bilet este de 3,5 lei.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...