vineri, 20 iulie 2012

Decathlon Brasov

decathlon
Decathlon Brasov s-a deschis in 2010 si e al 3 lea magazin Decathlon din Romania. Retailerul francez de articole sportive are o suprafata de 2700 de metri patrati si va ofera peste 5600 de articole pentru circa 60 de sporturi.

Ce e mai interesant si este o noutate pentru Romania si pentru un magazin este ca in Decathlon majoritatea produselor pot fi testate in magazin inainte de cumparare. Mai mult decat atat anumite produse pot fi luate acasa si testate o perioada mai indelungata dar pentru a afla care sunt aceste produse trebuie sa va adresati personalului din magazin. In cazul in care nu sunteti multumit in totalitate de produsul achizitionat acesta poate fi schimbat in termen de 30 de zile prezentand bonul de casa. 
Chiar daca mai sunt magazine cu articole sportive in Brasov, Dechatlon este cel mai mare de profil si aici puteti gasi orice aveti nevoie pentru sportul pe care il indragiti.

miercuri, 18 iulie 2012

Unirea Shopping Center

Cel mai mare mall din Brasov, Unirea Shopping Center, este locul ideal pentru shopping si relaxare.
Aici veti gasi cele mai in voga magazine de imbracaminte,  incaltaminte si bijuterii, magazine cu electronice si electrocasnice sau gift shop-uri. Mall-ul gazduieste si supermarketul Penny. Dupa sesiunea de shopping va puteti delecta la o cafea sau o gustare in restaurantul de la parter. 

marți, 17 iulie 2012

Aleea de sub Tampa

Aleea de sub Tampa este un loc de promenada, cunoscut de toti brasovenii si vizitat de foarte multi turisti pentru frumusetea perspectivei pe care o ofera si monumentele istorice pastrate in conditii bune.
Aleea de sub Tampa este foarte frecventata de multa lume, mai ales vara datorita umbrei facuta de Muntele Tampa si de padure.
Pe langa plimbare si aerul curat de sub Tampa, Aleea de sub Tampa ofera si multe alternative pentru alte plimbari :

Saua Tampei

Saua Tampei un loc de popas minunat

Cine urca pe Muntele Tampa prin Drumul Serpentinelor sau pe Drumul Cavalerilor ar trebui sa treaca si prin Saua Tampei, sa-si traga un pic sufletul, sa faca plaja sau pur si simplu  sa se bucure de un loc minunat.

luni, 16 iulie 2012

Tampa Brasov

Muntele Tampa este reprezentativ pentru orasul Brasov, majoritatea turistilor care ajung in oras doresc sa urce pe Tampa, iar daca nu reusesc cu siguranta observa releul de televiziune si BRASOV scris pe munte.
Tampa este un munte care apartine de masivul Postavaru, localizat in sudul Carpatilor Orientali si inconjurat aproape in totalitate de municipiul Brasov la nord si vest de cartierul Brasovul Vechi iar la est de Valea Racadaului. Inaltimea muntelui Tampa este de 960 de metri, la aproape 400 de metri deasupra orasului Brasov, marea majoritate a sa este declarata rezervatie naturala datorită speciilor de animale si plante rare care se gasesc pe acest munte. Rezervatia adaposteste un numar impresionant, de peste 450 de specii de plante superioare. Un mare numar dintre aceste specii sunt protejate la nivel national si european: mataciunea, stanjenelul, laleaua pestrita, crucea voinicului, cucunita, zambila salbatica, deditelul, nemisorul si multe altele. In rezervatie traiesc un numar mare de specii de fauna, multe dintre ele fiind protejate la nivel national si european: reptile - vipera, gusterul; pasari - iernuca, bufnita, minunita, ghionoaia sura, ciocanitoarea cu 3 degete, sfranciocul rosiatic; mamifere - ursul,lupul, porcul mistret, capriorul etc.

duminică, 15 iulie 2012

Manastirea Sinca Veche

loc sfant sinca
Aflata la 47 de kilometri de Brasov, spre drumul de Sibiu, pe ruta Brasov - Ghimbav - Codlea - Vladeni - Persani - Sinca, Manastirea Sinca Veche sau "Manastirea Sapata in Piatra" este un loc sfant, linistitor, care merita vazut.
In localitatea Sinca Veche se poate ajunge usor cu masina, localitatea fiind amplasata la cativa kilometri de localitatea Persani, pe DN 68, intre localitatile Brasov si Fagaras. Biserica rupestra se afla la circa doi kilometri de localitatea Sinca Veche, drumul spre manastirea fiind semnalizat corespunzator iar in caz ca va rataciti toti localnicii cunoscand drumul si putand sa va ofere indrumarile necesare.
Mai sus de complexul locasului rupestru s-a infiintat si o manastire in cinstea Sfantului Nectarie Taumaturgul. In privinta vechiului lacas, acesta este clasificat drept un monument de categorie A, in limbaj birocratic, ceea ce inseamna ca e de interes national, asa cum e trecut pe lista monumentelor istorice din tara asta.

Solomon`s Rocks Brasov

solomon rocks brasov
Sub sloganul "O vara intreaga de evenimente in aer liber" Solomon`s Rocks va invita incepand cu 13 iulie 2012, in fiecare weekend, pana pe 2 septembrie 2012 la Pietrele lui Solomon Brasov unde vor fi amplasate terase pe toata perioada verii iar in zilele de weekend vor fi amenajate 2 scene, una principala pentru evenimentele mari cu concertele live, jocuri de lumini dj consacrati si una secundara pentru Dj set.

Skate Park Brasov

skate park

Ce este un Skate Park?

Un skatepark este un loc special amenajat pentru folosirea skateboard-urilor, bike-urilor si a rolelor pentru practicarea anumitor sporturi.

Noul Skate Park Brasov a fost inuagurat la 1 iunie 2012 spre bucuria celor care iubesc sa faca miscare si impatimitii de skateboard, skatebike si role, inainte de aceasta inaugurare fiind doar numele de skatepark, gazduind o gramada de placaje rupte, gaurite, rampele degradate si alte defecte.
Persoanele care utilizeaza si folosesc echipamentele din parc au obligatia de a se documenta despre exercitiile, miscarile si grupele de varsta accetate in functie de complexitatea lor si sa foloseasca echipamente de protectie specifice: casca de protesctie, cotiere, genunchere etc

joi, 12 iulie 2012

Telecabina Tampa Brasov

Pentru cei care vor sa ajunga pe Tampa, de unde se poate vedea tot Brasovul, Telecabina Tampa Brasov reprezinta modalitatea usoara de a ajunge sus fara a fii nevoit sa urece in jur de o ora pe jos.Firma care se ocupa de buna functionare a telecabinei este S.C Ana Teleferic S.A

miercuri, 11 iulie 2012

Selgros


Adresa Selgros Brasov

Calea Bucuresti nr. 231, Brașov

Telefon/Fax Selgros Brasov

Tel. 0268 307 000
Fax 0268 307 199

Program de lucru

Luni - Sambata 06:00-22:00
Duminică 07:00-22:00

 Daca locuiti in Brasov sau daca sunteti turist si aveti nevoie de mai multe cumparaturi, Selgros este unul dintre supermarketurile brasovene care va asteapta cu usile deschise.
Selgros Brasov pune la dispozitia clientilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food si peste 17.000 de articole Non-Food.

Student O Bike Brasov


bicicleta brasovStudent O Bike din Brasov este o alternativa de transport pentru iubitorii de miscare si pentru cei care s-au saturat de mersul cu masina sau cu mijloacele de transport in comun.Student O Bike este o alternativa pentru transport mai ales ca incet incet in Brasov incep sa apara din ce in ce mai multe piste pentru biciclete, lucru ce usureaza deplasarea pe bicicleta, mai ales pentru cei mai putini experimentati.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...