joi, 14 iunie 2012

Transport public Brasov


autobuz brasov
Transportul public in Brasov este asigurat de REGIA AUTONOMA DE TRANSPORT BRASOV si este unul decent. Biletele de calatorie valabile pe traseele RAT BRASOV se pot procura de la ghiseele speciale amplasate aproape  in toate statiile principale sau de la diferiti  distribuitori, de cele mai multe ori chioscuri de ziare, bine semnalizate, acestea fiind vizibile si de turistii nefamirializati cu orasul Brasov.

sâmbătă, 9 iunie 2012

Lacul din Noua



Lacul din Noua si-a recapatat frumusetea

Una din principalele atractii din ultimul timp a brasoveniilor este Lacul din Noua,  reamenajat la inceputul anului 2012. 
Parcul din jurul lacului Noua a fost amenajat printr-un proiect cu finanţare nerambursabilă de 1,85 milioane lei obţinută de municipalitate din Fondul de Mediu şi cofinanţată cu 10% din bugetul local.

Smile Aqua Park


Smile Aqua Park din Brasov trebuie neaparat inclus in lista dumneavoastra De Facut In Brasov!
Smile Aqua Park din cartierul brasovean Noua si-a deschis portile pentru brasoveni si turisti incepand cu 1 iunie 2012. Este cel mai mare parc acvatic din Romania cu o suprafata de aproximativ 4 Ha. Apa se filtreaza la 3 ore in bazinele pentru adulti si la fiecare ora in bazinele pentru copii. Clientii sunt atent supravegheati de salvamari.

Parc Aventura Brasov

Aventura Parc este una dintre principalele atractii din Brasov!
Parcul de aventura este o activitate sportiva si recreativa in aer liber, un mod foarte placut de a petrece timpul liber cu familia si cu prietenii. 
Parc Aventura Brasov dispune de 10 trasee de dificultate progresiva. Fiecare participant la aventura primeste un echipament de securitate cu 2 carabiniere, care trebuie folosite in permanenta pentru siguranta.
Parc Aventura se afla langa Lacul din Noua si restaurantul Pescarus, pe strada Paltinului nr 16bis.
Fiecare traseu are un anumit nivel de dificultate, care este simbolizat de o culoare specifica:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...